banner-klein-3.jpg

Reacties van Cliënten

Wat ervaren cliënten...

Wat een heerlijke behandeling en zo fijn en rustig uitgevoerd. Ik voel me herboren! Volgende week weer!
Marie-Louise
Ik vind de massagetherapie van Pauline erg rustgevend. Even alles "loslaten" wat je zoal bezighoudt. Heel bijzonder vind ik dat Pauline mijn benen kan masseren terwijl ik normaliter niets aan mijn benen kan hebben omdat ik een neurologische aandoening heb. Pauline is rustig en plezierig en warm in omgang.
Mandy Ellenbroek
De massagetherapie is altijd weer een bijzondere ervaring. Vanuit de gesprekken die Pauline met mij voert voelt zij intuïtief aan welke behandeling op dat moment het beste past. Tijdens de behandeling komen er, zeker in het begin, veel emoties los. Soms komt de reactie een aantal dagen erna. Omdat ik hooggevoelig ben pak ik veel emoties op die niet van mij zijn, door de behandelingen van Pauline heb ik geleerd om meer bij mezelf te blijven. Ik voel me nu veel meer ontspannen en ga nu wat minder vaak maar nog wel regelmatig als ik “voel" dat het weer nodig is.
Erik van der Plaats
Elke keer als ik bij jou ben voel ik me rustig het is niet gauw gauw allemaal en alleen maar geld verdienen. De behandelingen zijn heerlijk en ik voel me weer licht als ik weer weg ga.
Joan Tiessen
Een behandeling bij Pauline is echt een moment voor jezelf. Totale ontspanning en alles even vergeten. De lichamelijke klachten worden door verschillende massage vormen behandeld. Door eerst vooraf een gesprekje te hebben wordt er gekeken naar wat voor jou het beste zou helpen. Pauline luistert echt naar je en laat je ook bewust naar jezelf kijken.
De rust van Pauline en de praktijk zorgen al voor een ontspannen sfeer.
Een echte aanrader....groetjes madelon
Ik heb menig massage ondergaan in mijn leven ,de één wat beter dan de ander, maar wat Pauline doet is veel meer dan alleen een massage .  Pauline voelt precies aan waar de pijnpunten zitten ,en intuïtief geeft ze mij datgene wat ik op dat moment nodig heb. Ze geeft mij een massage,warmte en energie en bij haar op de tafel voel ik totale ontspanning, ook voel ik de spanning en klachten gedurende de behandeling van mij afglijden.  Enige dagen na de behandeling voel ik nog steeds het effect,ik heb minder (pijn)klachten en meer energie !!  Verder is Pauline een aardig,prettig en empatisch mens bij wie ik mij gezien en gehoord voel .
Nee ik word niet gesponsord om deze lovende woorden over Pauline te zeggen,het is gewoon echt waar!
Jacqueline Janssen
Bijna een jaar laat ik me zeer regelmatig door Pauline masseren. Het is een moment echt voor jezelf en de wijze waarop zij masseert maakt dat ik me op elke afspraak weer verheug.  Paulien heeft de gave om echt naar je luisteren en op basis van het gesprek gaan haar ‘’magic hands’’ aan de slag. Tijdens de massage ontdek je samen welk pijnplekken er nog meer voelbaar zijn en deze worden met liefde en aandacht behandeld. Het is heerlijk om daarna de ontspanning te ervaren. De hele behandeling gebeurd in alle rust of met een heel zacht muziekje. De behandelruimte straalt warmte en licht uit en ziet er zeer verzorgd uit. Na afloop ga je weer vol energie en herboren naar huis en dan kijk ik gelijk weer uit naar de volgende ontmoeting. 
Als liefhebber van massage kan ik Paulien echt aanraden.
Annemiek van der Horst
Bij de massagetherapie van Paulien sta je als cliënt centraal. Door middel van een gesprek vooraf kijken we samen welke massage op dat moment het meest geschikt is. Jijzelf bent hierin leidend.  Het is heel fijn om een moment voor jezelf te hebben en dat je gewoon even kunt zijn wie je bent.  Na de behandeling voel je je echt weer mens, en dat is heel fijn om te mogen ervaren.
Voor even weer helemaal terug naar jezelf, terug naar de basis.
Groetjes Renate Baak
Vanmiddag heb ik mijn eerste massage gehad bij Amare. Ik heb er heel erg van genoten. Tijdens de massage voelde ik me heel erg op gemak. Ze verteld goed wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten. Ik ben helemaal ontspannen en me rug en schouders zijn helemaal los gekomen. Ik geniet nu (2 uur later) nog steeds van een ontspannen gevoel. Heel erg bedankt!
Groetjes Evelien
Verrast was ik,ik kreeg bericht van Pauline, ik had een massage gewonnen bij Amare massage therapie nadat ik de 50e liker bleek te zijn.  We hebben een afspraak gemaakt voor 3 februari s'avonds om 19u.  Bij aankomst werd ik hartelijk ontvangen en ik voelde me meteen erg prettig in de massage ruimte die er erg verzorgd uitzag. Ik kwam metteen helemaal tot rust en voelde me erg op mijn gemak. Eerst even wat drinken en wat gepraat zodat Pauline wat dingen van mij wist en ik van haar.  De massage erna was echt erg prettig.ik kon me erg goed ontspannen wat voor mij altijd een probleem is.  Ik heb fybromyalgie en o.a. ook veel rugklachten en schouderklachten en veel last van hoofdpijn/migraine. Het voelt sindsdien een stuk beter en mijn hoofdpijn is nagenoeg verdwenen. 
Ik kom zeker terug Pauline!
Bedankt voor alles en de rust die ik bij je heb ervaren was echt fijn.
Groetjes Maartje Kamp

Aangesloten bij:

amare massagetherapie logo lvnt rbcz logo  scag logo3 

Contact

Amare-logo
Driehuizerweg 106
7312 DW Apeldoorn
info@amaremassagetherapie.nl
T  0641722285
I amaremassagetherapie.nl

Routeplanner

facebooklogo

Locatie en route

Neem contact met mij op

Please type your full name.

onjuiste invoer

Onjuist mailadres

Invalid Input