banner-klein-5.jpg

Over mij

Pauline-van-EssenMijn naam is Pauline van Essen.

Enkele jaren geleden heb ik zelf tijdens een moeilijke periode persoonlijk kennisgemaakt met massagetherapie. Ik weet wat het is om je overal verantwoordelijk voor te voelen, veel te vaak je eigen grenzen over te gaan en lichamelijke klachten te krijgen die met stress te maken hebben. Soms kon ik nauwelijks nog lopen van de rugpijn en de pijn in mijn nek en schouders belemmerden soms mijn ademhaling. Ik ervaarde in die periode een enorme gejaagdheid en druk.  Een burn-out was heel dichtbij.

Ik heb zelf ervaren wat lichamelijke klachten je kunnen laten zien en hoe wijs ons eigen lichaam is. Deze klachten kregen door massagetherapie alle aandacht die nodig was en door de intense begeleiding van een massagetherapeut kwam er inzicht in mijn eigen patroon.
Wat ik van deze therapievorm heb geleerd is dat ik mag zijn wie ik ben en mijn eigen grenzen mag bepalen. Ik heb geleerd om kritisch naar mezelf te kijken, mezelf daarin tegen te komen en mezelf te veranderen als dit nodig is; op mijn manier en op mijn tijd vanuit de basis die liefde is.

Liefde voor mezelf en vanuit die bron ook de liefde naar een ander toe.

Hier is de naam "Amare" op gebaseerd.
Amare betekent in het Latijn: liefhebben/houden van.

Inmiddels heb ik de vierjarige HBO opleiding voor HOLOS Massagetherapeut aan de HOLOS academie in Utrecht afgerond en ben ik gecertificeerd massagetherapeut. Sinds 2013 heb ik een praktijk aan huis.
Je bent welkom in mijn praktijk.

handtekening-pauline

Aangesloten bij:

amare massagetherapie logo lvnt rbcz logo  scag logo3 

Contact

Amare-logo
Driehuizerweg 106
7312 DW Apeldoorn
info@amaremassagetherapie.nl
T  0641722285
I amaremassagetherapie.nl

Routeplanner

facebooklogo

Locatie en route

Neem contact met mij op

Please type your full name.

onjuiste invoer

Onjuist mailadres

Invalid Input